There room 365 job in a year. Main point this through ten to uncover outhow many days space in ten years.

365 X 10 = 3650

There is one various other thing come remember. Every four years, thereare 366 days in a year. (We speak to this a leap year.) In a ten yearperiod, there space at the very least two leap years, and at many there arethree leap years. So we require to include 2 or 3 days to our ten yeartotal.

3650 + 2 = 3652

3650 + 3 = 3653

So, in ten years, there space either 3652 or 3653 days.

There"s additionally the possibility that a 10 year expectancy will only have1 leap year... As 1900 wasn"t a leap year, then from 1897 to 1906there was only 1904 as a leap year, hence 3650+1=3651


Wiki User

∙ 11y ago
This prize is: